Vad är det som gör att storytelling fungerar och hur skapar man berättelser som bygger en relation med målgruppen? Idag är det tuff konkurrens om såväl kunder som talanger och traditionell information och marknadsbudskap når inte fram. Med hjälp av storytelling kan man hälla ner ny kunskap i hjärnor som ständigt översköljs med ny information – och få den att fastna.

Under workshopen går vi igenom vad storytelling är, vad som händer i hjärnan när vi lyssnar på historier och analyserar goda exempel. Du kommer också få lära dig hur man skapar en storytellingstrategi och få chansen att plantera några frön till berättelser.

Under en och en halv dag varvar vi teori med praktiskt arbete och reflektion. Du får med dig praktiska och inspirerande verktyg för att fortsätta arbetet på egen hand.

 

Datum: 11 oktober klockan 9:00 – 16:00 samt 8 november 9:00 – 12:00.

Pris: 4 500 kronor ex moms

Plats: Svärdvägen 23, Mörby

 

Anna Eriksson Skarin är författare och storytellingkonsult inom näringslivet. Hon hjälper sina kunder att bygga berättelser som stärker varumärket och som sticker ut i bruset. Läs mer på www.annaerikssonskarin.se

Kontakta Anna Eriksson Skarin på 0707-88 13 15 eller anna.skarin@spokesplace.se om du har frågor eller vill anmäla dig.