Klockan 07:30 gav Maria, James och jag iväg på en vandring upp på Lendasberget. Det tog bara en dryg halvtimme upp, men det var redan varmt och svetten rann. Halvvägs upp mötte vi ett gäng getter.

img_4283

Så här ser Lendas ut uppifrån. I dag ska vi promenera en bit österut längs kusten. Ska bli härligt att hitta inspiration på en ny strand.

img_4296

Så här snygg var Maria när hon chillade på toppen.

img_4288

James dokumenterade utflykten. Han är förresten en jätteduktig musiker och har en fan page på Facebook. Här kan man läsa mer om honom. En underbar kille som skriver sjukt snygga låtar om kärlek.

img_4290

Och de här människorna har jag alltså känt i fyra dagar och i hela livet. Man kommer varandra oerhört nära. Och i gårdagens sharing circle delade jag med mig av att jag känner mig så tacksam över att få uppleva den gemenskap som jag kände så starkt på den lilla utflykten med James och Maria.

img_4295

 

Efter ett morgondopp och frukost kickade dag tre igång på samma sätt som de tidigare dagarna, med skillnaden att vi adderade en ”self appreciation”-övning till den inledande gruppövningen. Miljön är så fantastiskt trygg här, och det hörs verkligen i de låtarna som ramlar ut.

Jag skrev låt tillsammans med Andy Goggin igår, men eftersom jag fick ont i huvudet och kände mig allmänt utmattad hela eftermiddagen, glömde jag att fotografera. Ska se till att ta en bild ihop med honom idag och ta med det i nästa uppdatering. Håller tummarna för att huvudvärken håller sig borta idag.

UPPDATERING: Här är bild på mig och Andy. Vår låt ”Gotta live your life” var så catchig att den 80-åriga damen som bor här kom ut och började dansa när vi sjöng den. Eftersom jag stod med ryggen mot såg jag inte dansen själv, men noterade publikens roade blickar. (Jag blev väldigt glad att veta att det inte var mig och Andy de hade skrattat åt…)

img_4303