Huvudvärken hängde med över natten och jag kände mig lite matt när vi vandrade iväg till en strand som ligger öster om Lendas. Min låtskrivarpartner för dagen var James och vi skulle promenera tillsammans i tystnad bort till vår destination. Väl framme skulle vi skriva ner våra tankar och idéer.

Här sitter Eva och Anette och skriver. Och vid bordet nedan sitter Andy och Maria.

img_4301

Och här sitter Andrea och Alex. Restaurangen och pensionatet som ligger här precis på stranden drivs av ett original som heter Babis. Han har bilder på Che Guevara på väggarna och det är som att han har skapat ett eget litet land här på stranden. Jag tänker att han kanske har hittat den ultimata formen av kommunism. Kanske ett tips till andra aspirerande kommunistledare att öppna en krog snarare än att få ett helt land att dansa efter samma pipa? Babis ställe är roligt att besöka, men det är minst lika skönt att få gå därifrån, och själv få välja vad man ska äta!

img_4302

Den här bilden tog jag på promenaden bara för att jag gillar skyltar!

img_4300

Och tro’t eller ej så blev det en fin låt igår också. En ballad som heter ”Halfway up a mountain.”

img_4310