Det kändes liksom inte alls som att det hade hänt något med mina drömuppdrag. Men när jag började tänka efter så insåg jag att det rör sig framåt på alla fronter.

Kulturbärande storytelling

Min idé om vad jag vill leverera har blivit tydligare och jag har haft ett uppdrag som ligger väldigt väl i linje med det jag vill göra. På att göra listan finns fortfarande att bearbeta ett antal företag och organisationer som jag gärna skulle vilja jobba med.

Action: Under mars ska jag ta fem kontakter!

Musikimperiet tar form

Idag beställde jag en ny grafisk profil och webb till konceptet som ska lanseras under våren. (Anna Linder ska hjälpa mig med detta, precis som med min vanliga webb.) Något som har hänt under de senaste dagarna är att jag har insett att det inte alls bara är en skräddarsydd låt som jag har skrivit, utan faktiskt ett helt gäng. När jag lyfte blicken från ”bröllop” så insåg jag att jag faktiskt redan är en god bit på väg. Här har jag också börjat rycka och dra i referenser och färdigställa material.

Action: Under mars ska jag arbeta för att bli klar med webb och referenser.

Klassen skriver bok

I slutet av förra året hade jag ett par rektorer som uttryckte att de var intresserade av projektet. Däremot ser det inte ut som att det blir affär under våren. På plussidan är att jag börjar förstå hur beslutsprocessen ser ut och vad som ska till för att de ska nappa: Jag behöver komma ut och berätta om projekt för dem som ska jobba med det tillsammans med barnen. Har också blivit varse att det är långa säljcykler inom skolans värld!

För ett par veckor sedan var jag också och träffade skoldirektören och utbildningsledaren i Österåker som bekräftade att projektet mappar oerhört bra mot kunskapsmålen och modernt lärande.

Action: Sondera mitt nätverk och hitta rektorer samt lärare i låg och mellanstadiet som är intresserade.

Musikföreställningen

Här behöver jag lägga på ett kol. Jag behöver sätta mig och bli ett med föreställningen. Jag behöver kunna se den framför mig. Påminna mig själv om ”varför” det här känns viktigt för mig.

Action: Under veckan som kommer ska jag ta två timmar och gå igenom materialet och börja finslipa.

Jag ska bli Youtuber

Hemmastudion är riggad och nu har jag även tecknat avtal med Ucast för att filmerna ska bli lite proffsigare än vad jag kan göra själv. Workshop för att vässa mina filmarskills och för att lära mig verktyget är bokad till efter sportlovet. Och jag har ju faktiskt redan lagt ut en film där jag berättar om workshopen som jag ska hålla den 8:e mars.

Action: Under mars ska jag publicera fyra filmer.