Jenny Gunn är en cool entreprenör här i min hemkommun Österåker. Hon arbetar som massör och har sedan flera år en fulltecknad kalender. Folk som är stela och har ont vallfärdar för att Jenny ska behandla dem med metoden ”fascia repatterning” som hon har utvecklat själv. Det är en djupgående behandling som avlägsnar slaggprodukter från vävnaderna och återställer naturlig elasticitet och rörlighet.

Men Jenny har fler strängar på sin lyra och utöver massagen hjälper hon också sina kunder med livsstilsförändring. Och nu är hon redo att ta sin verksamhet till nästa nivå. Hon vill växa Team Jenny Gunn och på allvar kliva in på företagsmarknaden.

När Jenny hörde av sig till mig sa hon ungefär samma sak som alla entreprenörer med mycket energi och driv säger: ”Jag har så mycket i huvudet! Kan du hjälpa mig att få koll på hur jag ska göra för att marknadsföra mig?”

Det Jenny sa är verkligen huvudet på spiken hur det är att vara entreprenör. Det går knappt att ta ett steg innan en ny idé dyker in i huvudet. Och bland det roligaste jag vet är att sitta ner med dessa kreatörer och hjälpa dem att skapa struktur. Jag brukar förklara det som att jag hjälper alla de där energiska tomtarna på loftet att sätta sig på rätt plats. Och inte minst att få dem att prata i tur och ordning.

Så jag och Jenny bokade in en mini-workshop på två timmar där jag tankade ur henne allt som snurrade runt. Därefter satte jag mig på min kammare och skapade ett dokument som hon ska använda som grund för arbetet med varumärke, marknadsföring och kommunikation. Vi sorterade fram olika erbjudanden och diskuterade hur hon ska skapa en varumärkesstruktur som är stor nog för att rymma hennes vision på flera års sikt. Väldigt konkret ramlade det även ut vad som ska stå på den roll-up som den fantastiska grafiska formgivaren Susan Westin ska hjälpa henne att ta fram.

Jag tyckte att vi hann väldigt mycket på två timmar, och Jenny själv var nöjd. Så här skrev hon i ett mejl:

”Det var jättebra och tydliga budskap du fick fram. Det tyckte min man Krister och Susan Westin, och självklart är jag den som är lyckligast. Tack för din hjälp än en gång!”

Här kan du läsa mer om Jenny och hennes verksamhet.

Är du intresserad av en behandling med Jennys fascia repatterning så tipsar jag om att ta kontakt med massör Imma Skogemyr, som är en del av Team Jenny Gunn. Hennes kontaktuppgifter hittar du här.

Jenny Gunn