Det har sagts förr och det tål att sägas igen: Jennie Wannfors är en glimrande retorikexpert och en trygg workshopledare. Vi som träffades den 19:e maj för att vässa våra talar-skills hade hur kul som helst och alla fick något väldigt konkret med sig hem att jobba vidare med.

Så här sa Lisen Bergström som arbetar som inredare under varumärket Inuti.

”Jennie påtalade att jag hade en grymt bra text, perfekt för en hemsida eller folder, men att jag behövde anpassa den till talspråk. Otroligt nyttig insikt! Jag är copywriter i botten och det är förmodligen där det spökade för mig. Nu känner jag mig laddad och redo att arbeta om min text och att tala friare nästa gång.”

Och så här sa Kicki Molin som arbetar på YESbox Talent med organisations- och medarbetarutveckling.

”Jennie visade att hon var en mycket erfaren taltränare som kunde ge bra personlig feedback som direkt skapar stegvis förbättring. Jag har arbetat en hel del med presentationer i olika sammanhang men förstår nu ännu mer värdet av att använda enkla metaforer och att vara sig själv.”

Jennie Wannfors

Och vad tog jag med mig? Jo, att jag ska förbereda mig bättre så att jag kan leverera min presentation utan fusklapp även om jag blir nervös. Överhuvudtaget ska jag bli bättre, i alla sammanhang, på att ge mig själv förutsättningar som gör det möjligt för mig att lyckas. Släppa taget om min ”fear of success”.

Nya datum för retorikworkshops kommer inom kort. Om du redan nu känner att du vill vara med nästa gång går det bra att skicka ett mejl till anna.skarin@spokesplace.se så skriver jag upp dig på intresselistan.